Romani 15:14-33

15:17 MA POT LAUDA. Nu este rau sa vorbesti cu emotie si bucurie despre ceea ce face Dumnezeu prin noi, daca faci acest lucru intr-un spirit de smerenie si multumire fata de Dumnezeu. Lauda nu trebuie sa fie doar in cuvinte, ci intr-o slujire care da nastere la ascultarea credintei in cuvant si fapta si care izvoreste din lucrarea si manifestarea Duhului Sfant in putere (v.18-19).

15:20 UNDE HRISTOS NU FUSESE VESTIT. Slujirea lui Pavel a avut in centrul ei misiunea. El a ales sa isi indrepte lucrarea catre locuri unde Evanghelia nu fusese propovaduita suficient, prin aceasta dandu-le celor care nu ascultasera posibilitatea de a-L primi pe Hristos (v.21).

15:29 DEPLINA BINECUVANTARE DE LA HRISTOS. Slujirea lui Pavel a fost insotita de plinatatea binecuvantarii, puterii, harului si prezentei lui Hristos. Ori de cate ori slujea, aceasta binecuvantare era transmisa si celorlalti credinciosi. Noi, care slujim Domnului si Bisericii Lui, ar trebui sa cautam aceeasi plinatate in slujirile noastre.

Advertisements
Published in: on August 16, 2012 at 7:18 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://minunatabiblie.wordpress.com/2012/08/16/romani-1514-33/trackback/

%d bloggers like this: