Marcu 1:21-45

1:27-28 DUHURILOR NECURATE… IL ASCULTA. Miracolul acesta a produs o mare uimire, caci oamenii nu mai vazusera asa ceva, cum, la o simpla porunca a Domnului Isus, un demon sa fie alungat. Cum era si firesc, vestea despre minunea savarsita de Isus s-a raspandit indata in toate imprejurimile Galileii. E bine sa ne oprim asupra a trei aspecte legate de acest subiect:
(1) Prima venire a lui Hristos a generat, dupa cate se pare, o izbucnire neobisnuit de mare de activitate demonica pe pamant.
(2) Puterea lui Hristos asupra acestor duhuri rele a prefigurat biruinta Sa finala asupra Satanei si a tuturor agentilor sai.
(3) Oriunde va savarsi Dumnezeu o lucrare se va manifesta opozitia Satanei. Toti cei care pornesc la drum, hotarati sa-l slujeasca pe Domnul Isus, trebuie sa se astepte sa intampine impotriviri la tot pasul. “Caci noi nu luptam impotriva carnii si a sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domnilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva ostilor spirituale ale rautatii, care sunt in locurile ceresti” (Efes.6:12).

Published in: on February 19, 2012 at 7:03 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://minunatabiblie.wordpress.com/2012/02/19/marcu-121-45/trackback/

%d bloggers like this: